Ledige stillinger Oslo og Akershus

ledigestillinger.net gir i første rekke info om ledige stillinger i Akershus og i Oslo. Du finner lenker til ledige jobber hos forskjellige arbeidsgivere i disse områdene, både i offentlig- og privat sektor.

Her er en liten oversikt over potensielle arbeidsgivere som har eller kan ha ledige stillinger i Oslo eller i Akershus:

NORMAL åpner ofte nye butikker og har stadig behov for flere ansatte til sine ledige jobber. Det handler om å sitte i kassen, rydde i butikken og å ta vare på kundene.

Per oktober 2022 finnes det ledige stillinger hos Dressmann, Skoringen, Change, Bergans Brand Store, Brando kids og hos Zizzi, for å nevne noen.

"Som tannhelsesekretær kan du arbeide i den offentlig og privat tannhelsetjeneste, ved de odontologiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø."

"Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og nær leverandør av BPA-tjenester (brukerstyrt personlig assistanse). Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har kontorer i alle landets regioner."

Ønsker du jobb i motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Volt eller Levis Store finner du info her.

"Vi trenger hele tiden sykepleiere, spesialsykepleiere, leger, bioingeniører, helsesekretærer, samt andre yrkesgrupper innenfor helsefag. Det er også behov for teknisk, økonomisk og administrativ kompetanse."

"Fretex-gruppen, som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern og består av fire arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge."

Ledige stillinger hos Baker Hansen AS, som "er et av Norges ledende bakerier med 34 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861."

"Eplehuset er spesialist på Apple. Med vår nettbutikk og våre 22 butikker rundt om i landet skal vi sørge for at du får tilgang på det beste innen Apple-produkter og tilbehør." Ledige stillinger hos Eplehuset i Oslo og omegn.

Ledige stillinger hos REMA 1000. Her kan du søke på arbeidssted (fylke), sektor og stillingsnivå.


Du finner flere ledige stillinger i Oslo og i Akershus på ejobb.net.

vipps
ledigestillinger.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern