Ledige stillinger Oslo og Akershus

ledigestillinger.net gir i første rekke info om ledige stillinger i Akershus og i Oslo. Du finner lenker til ledige jobber hos forskjellige arbeidsgivere i disse områdene, både i offentlig- og privat sektor.

Her er en liten oversikt over potensielle arbeidsgivere som har eller kan ha ledige stillinger i Oslo eller i Akershus:

"Som tannhelsesekretær kan du arbeide i den offentlig og privat tannhelsetjeneste, ved de odontologiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø."

"Prima Omsorg AS er en offentlig godkjent privat aktør med over 12 års erfaring med levering av hjemmetjenester, både på oppdrag fra kommuner og privatpersoner."

"Vi trenger hele tiden sykepleiere, spesialsykepleiere, leger, bioingeniører, helsesekretærer, samt andre yrkesgrupper innenfor helsefag. Det er også behov for teknisk, økonomisk og administrativ kompetanse."

Se oversikt over ledige stillinger i en rekke bedrifter i landsdelen her. Lenker til ledige jobber hos blant annet Elkjøp, REMA, Statens vegvesen og Avinor finner du her.

"Fretex-gruppen, som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern og består av fire arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge."

Ledige stillinger hos Baker Hansen AS, som "er et av Norges ledende bakerier med 34 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861."

"Eplehuset er spesialist på Apple. Med vår nettbutikk og våre 22 butikker rundt om i landet skal vi sørge for at du får tilgang på det beste innen Apple-produkter og tilbehør." Ledige stillinger hos Eplehuset i Oslo og omegn.

Ledige stillinger hos REMA 1000. Her kan du søke på arbeidssted (fylke), sektor og stillingsnivå.

Kjøpesenteret Byporten, som ligger i samme bygget som Oslo S, har en del butikker som har ledige stillinger.

"På disse sidene finner du alle våre ledige stillinger i selskapene innunder Avarn Security-konsernet. Du kan sortere både på firma/selskap og sted." (AS Skan-kontroll, div. Avarn- og Nokas-foretak)


Du finner flere ledige stillinger i Oslo og i Akershus på ejobb.net.

vipps
ledigestillinger.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern